Matbloggens liv

Matbloggens liv

hemmalivs_logga

Nu har det gått några veckor in i projekt matblogg för hemmalivs.se och det känns verkligen bra! Det börjar bli ett flyt i inläggen och jag känner även att samarbetet börjar komma på plats bra. Recept för 5 veckor är färdiga och jag ska nu börja jobba med de andra 5 veckorna som är kvar i denna första omgång. Det är spännande att jobba med ett projekt där man får blanda både sitt privata engagemang och sin yrkesmässiga roll. Men det är väl det som är en av fördelarna med att vara egen!

Det som också är spännande är att hemmalivs.se är måna om att lära sig hur de kan utnyttja de sociala medierna. Deras företag bygger på nätet som kontaktyta och de för en ständig dialog med sina kunder där. Ändå vill de ytterligare förstärka denna dialog och sätter igång twitterkonto och matblogg. Nästa steg är en facebookgrupp. Att få vara med och driva detta och höra deras funderingar och planer är oerhört utvecklande och ger mig kraften att lära mig mer om de sociala medierna och hur man bäst utnyttjar de som företag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>