Dagspressen, papperstidningen, nätet

Hur det blir med dagspressen framöver är det ännu ingen som vet men vi är många som funderar över hur det kommer att gå. Vissa vill helt enkelt lägga ner tidning till förmån för de sociala medierna, andra vill ha kvar papperstidningen men under andra former. Tidigare i veckan diskuterades det högljutt på Malmö Högskolas debattforum Skiften kring just detta ämne. Jag nämnde att min kollega Peter skrivit ett inlägg om det. Nu kan man även se filmen från forumet och även en förkortad artikel hos Malmö Högskola. Intressant och tankeväckande.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>