De är unga, kunniga, nyfikna och härliga!

När man möter en klass av 17-18 åringar vet man aldrig vad man kan vänta sig. De är unga, kunniga, nyfikna och härliga!

Man vet vad det är man själv ska berätta, utbilda eller föreläsa om men man vet aldrig om det är exakt det man har gjort när man är klar. Detta är i mina ögon enbart i godo. Många gånger när jag är ute och föreläser för gymnasieklasser så är det jag som går därifrån med större kunskap än tidigare. Förhoppningsvis kan jag även lära eleverna något. Men det är lika spännande varje gång jag möter de olika klasserna.  Eleverna ställer frågor som vi vuxna aldrig skulle ställa, vi skulle förmodligen inte ens tänka tanken. Här finns en uppsluppenhet och en självklarhet som jag tycker om och jag ser fram emot varje tillfälle!

Imorgon är det en klass i Eslöv där vi ska diskutera företagande och hur man marknadsför sig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>