Driva eget

driva eget” står det med stora bokstäver på framsidan. Tillsammans med en stor röd pil som går uppåt, ackompanjerad av Anders Andersson som gör tummen upp. ”Ladda för uppgång”. Stort tema med råd om hur man ska hantera och vara redo för högkonkjukturen. Jag hoppas han har rätt!

Jag gillar tidningen. Gillar att Anders Andersson tycker om sig själv och talar om det för oss andra. Gillar att han är på framsidan. Är inte så konstigt att de blev nominerade till Årets Tidskrift 2009. Hittar intressanta artiklar och annonserna får det utrymme de behöver. Som läsande egenföretagare blir jag hyfsat nöjd. Mitt kreativa sinne blir inte helt nöjt men jag förstår samtidigt att det är svårt att kombinera det seriösa med det lite lekfulla. Så jag blir ändå nöjd. Det märks att det är eldsjälar som driver tidningen. Den är inte ultimat. Men den är svensk och det tilltalar mig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>