TACK för att ni offrar er tid för vårt välmående!

Härmed ger jag en stor eloge till RödaKorset och och deras insats i vaccinationstider! Åkte idag iväg för att ta min spruta. Hade med mig maken som stöd eftersom jag inte visste hur jag skulle reagera (pga bromsmedicinen igår). Mängder med bilar gick i skytteltrafik till mottagningen, men inga köer. Parkerade utan problem precis vid ingången. Efter ungefär en halv minut var vi inne och blev visade vart vi skulle. Maken som inte skulle ta spruta förrän nästa vecka fick en lapp och skickades med mig in i korridoren. Inga problem. Inga frågor. Vi blev omedelbart visade rätt och fick vars en spruta. Trevlig personal. Trevlig atmosfär. I vänthallen svimmade två personer till vår förskräckelse men blev omedelbart omhändertagna av Röda Korsets personal.

Frågan är vad vi skulle gjort utan alla dessa människor som offrar sig för oss andra när det behövs! TACK!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>