Vem tillhör vem…

Kanske en dum rubrik när det jag funderar på har med målgrupper att göra. Men samtidigt så ligger det något i det. För vem är det egentligen som bestämmer vem vi ska tillhöra och varför vi ska tillhöra just den målgruppen.

På min blogg har jag tidigare reflekterat över just detta och även då länkat till ett företag som heter Experian. Där kan man gå in och se vilken målgrupp man tillhör utifrån var man bor. Lite chockerande för vissa kanske medan andra lyfter på ögonbrynet och hummar igenkännande.

Idag tänkte jag dock ta detta ett steg vidare och det grundar sig egentligen i att jag häromdagen satt och bläddrade i en tidning som innehållsmässigt var..

Läs hela mitt inlägg på Du&Jobbet där jag gästbloggar denna veckan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>