Låt de välja själva…

Men våra ungdomar, hur möter de medierna och reklamen? Hur funderar och fungerar de? Har de samma mönster som vi som är vuxna idag? Jag tror inte det. Det räcker med att jag tittar på mina tonåringar här hemma. Ser hur de beter sig. Ser att de i vissa fall är mer mottagliga men i andra totalt likgiltiga. Är de svårare att nå? Kanske. Men kanske inte. Om man gör rätt. Om man låter dem välja själva. Låter det konstigt? Jag tycker inte det.

Sätt en mobiltelefon i handen på en tonåring, oavsett märke, och han eller hon vet precis vad de ska göra och hur de ska hantera telefonen. Märket spelar ingen roll. Alla är samma. Men låt ungdomarna själva välja vad de ska fylla sin telefon med så har man en trogen kund. Som gärna betalar för sig.

Läs hela mitt inlägg på Du&Jobbet där jag gästbloggar denna veckan

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>