Finns du på Facebook?

Ställer du den frågan till dina vänner? Finns du på Linkedin? Kanske du frågar dina kunder och kollegor. Twittrar du? Undrar kanske andra omkring dig. Både vänner, bekanta, kollegor och kunder.
Frågan är var du finns och var du vill finnas. De olika generationerna har stora klyftor idag. Klyftor som man antingen måste överbrygga eller helt enkelt ärligt talat skita i. Men kan man det?

För dem som är hyfsat uppdaterad på dagens teknik eller vi kan säga den som använder sig av den teknik som finns – mobil, dator, internet – är nog frågan först och främst: Klarar jag mig utan det? Mitt svar är: Nä, det gör du inte. Inte om du redan är en kvalitativ användare av tekniken. Men, det är upp till dig själv hur du använder det.

Läs hela mitt inlägg på Du&Jobbet där jag gästbloggar denna veckan

2 comments

  1. Kan det inte gå till absurdum dock? En twitterpost varannan minut, dygnet runt?

    Mvh
    Magnus

  2. hahah, jo.. det är klart att det kan det. Men det är väl precis som med allt annat. Det gäller att ha en viss kontroll över hur man spenderar sin tid..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>