En bok till en bloggvän – Årets virala julklapp

Såhär kan man läsa på Martins blogg:

Digital läsning i all ära, men bokstäver på döda träd kommer att hålla fanan högt även nästa decennium (om inte annat för min konsumtion) och nu när det blott är knappa två veckor kvar till jul tänkte jag försöka skapa en jul-stafett för att sprida kärlek via #julbok till bloggare man gillar!

Jag kan inte annat än tycka att detta är superbt! Därför väljer jag att gå med i den här stafetten.

Mitt val av bok hamnar på en av mina allra mest älskade nordiska författarinnor. Herbjörg Wassmo. Boken jag väljer är Dinas bok. Anledningen till mitt val är att just den här boken betytt mycket för mig på olika sätt och därför vill jag ge den till en bloggvän som jag tycker är värd att få en betydelsefull bok!
Bloggvännen är den aldrig sinande källan till nya böcker, nya influenser, nya ideér och nya infallsvinklar blandat med en hel del skoj :) Karin som har bloggen Svenssonliv och dessutom driver Bokcirkelföralla. GOD JUL, en bok kommer med posten!

Om DU som läser nu vill vara med på jultemat ”En bok till en bloggvän”, gå då in på valfri nätbokhandel, lägg en beställning och twittra sen där du berättar om en bok du ger bort – samt till vem. Länka sen hit och berätta att du är med!

Twitter: #julbok

3 comments

 1. Tack! Gud vad glad jag blir =) Och dessutom så har jag alltid velat läsa den boken, men har inte gjort det.
  Och den idén var så fin så att jag ska också vara med..Böcker får man aldrig nog av.
  Tack igen Sanna.

 2. Vad roligt att du inte hade läst den boken! Den är underbar :) Tyckte det dessutom var dags att du skulle få lite ;)

 3. Fint att ni vill vara med! Just när man själv gillar böcker så mycket är det kul att få ge en till någon annan. :)

  Hälsningar Martin

Trackbacks/Pingbacks

 1. Lucka 14 En jättebra idé – ge bort en bok « bokcirkel för alla - [...] har fått en bok av Sanna på Salamander projekt och media Hon har hoppat på julstafetten en bok till ...
 2. Vad fick du för bok i julklapp? « bokcirkel för alla - [...] fick två böcker och en bokcheck i julklapp. Första boken jag fick var Dinas bok, det var Sanna ,som ...

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>