Klättra vidare

Läser lördagens krönika i Sydsvenskan. Thomas Frostberg funderar kring hur en lång rad av Skånes näringslivsprofiler trotsat tryggheten och sökt nya utmaningar mitt i lågkonjuktur och finanskris. Mina tankar far iväg och jag funderar kring det här med att klättra vidare i karriären. Under alla år har jag alltid hört dessa ord i samma mening som man pratar om bättre lön och finare titel men att klättra i karriären behöver inte innebära detta. Det kan också innebära och bör faktiskt just innebära att man gör val som är positiva för ens egen framgång. Oavsett om det innebär att man väljer att göra något man tidigare inte har gjort, bli chef över sina före detta kollegor eller att man startar eget företag.

Det valet man gör ska göra en nöjd med den insats man förväntar av sig själv.

Jag hoppas att Skånes näringslivsprofiler gjort sina val utifrån egna önskemål och drömmar och att de nu njuter inför det nya året och de utmaningar som det innebär!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>