SVT gör allt rätt just nu

YouTube Preview Image

Har sett reklamen för SVT play under rätt lång tid men har varken haft tid eller ork att kolla in det. Men så ikväll blev det av. Och vad upptäcker jag då! I tider när man pratar om hur företag, politiska partier och institutioner ska använda de sociala medierna så gör SVT just nu allt helt rätt. De lockar in mig på sin sajt. Där blir ju naturligtvis jag som iPhone användare nyfiken på varför det inte finns en app för min telefon. Jag går alltså vidare in via länkarna till sidan om apps. Där möts jag av en av de bättre sidor jag sett på sistone och utan några problem kan jag därifrån berätta om detta både på twitter och facebook! TACK SVT för att ni som icke kommersiell kanal förstår hur man ska använda det sociala mediet! Fortsätt så :)

Vill även du hjälpa till att få Steve Jobs och Apple att godkänna SVTs app för iPhone? Gå då in här!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>