”iSlate” gör en nyfiken

”iSlate” gör en nyfiken

2033316649

Nu börjar ryktena spridas än mer gällande Apple och deras kommande islate. Följande skrevs på Macworld igår:

Enligt en ny rapport från Reuters kommer Apples omtalade ”iSlate” förses med ett skal av aluminium. Enligt nyhetsbyråns källor kommer taiwanesiska AVY Precision Technology Inc stå för tillverkningen. Läs resten här

Ser fram emot att se vad som händer de närmsta månaderna och hur ”plattorna” kommer att fungera i verkligheten. Blir det förstorade iPhones eller kommer de ha ”egna” funktioner? Tja.. tiden får ge oss den informationen :) Trevlig lördagkväll!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>