Kvinnlig passion för affärslivet

Har i flera veckor burit omkring på senaste numret av Passion For Business och häromdagen kom jag äntligen mig för att öppna och börja läsa.  Tidningen är underligt nog den enda på marknaden som riktar sig till oss kvinnor, ur ett affärsperspektiv. Dock kan jag tycka att den riktar sig lite väl mycket till de kvinnor som sitter på höga eller mellanhöga chefspositioner.

Kan sakna att det inte finns mer fokus på företagande. Och då menar jag mer ur ett småföretagandes perspektiv. Vi är många kvinnor som har satsat på att starta eget och det är nog många fler som skulle vilja men inte riktigt vågar. Det behövs ibland språngbrädor och plattformar för att våga ta steget. För många är det just tidningar, siter och nätverk som blir den trygghet man behöver för att våga. Så även om jag tycker att PFB är en bra tidning så saknar jag en större andel redaktionellt material riktat mot kvinnor som är småföretagare och/eller egenföretagare.

Andra populära tidningar/websiter för kvinnor i affärslivet utanför Sverige kan du hitta här:

PINK Magazine
Woman and Biz
The next woman
Professional Woman´s magazine

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>