Veckans återblick

Så har då de första två veckorna på året gått. För min del var jag fortfarande ledig första veckan på året. Min vecka startade med nya kunder och mycket jobb. Härligt att börja året på det sättet och jag hoppas det håller i sig genom året också. Förutom jobb har jag dessutom blivit tillfrågad om jag vill vara med i samband med Driftig.nu och deras satsning på event. Vet ännu inte riktigt vad det förväntas av mig, men jag gillar nätverket och hoppas att jag på ett eller annat sätt kan vara till hjälp. Återstår att se vad det blir av det. Hade trott att jag i veckan skulle kommit fram till lite roliga saker som ska finnas här på bloggen men jag har inte riktigt hunnit med. Så jag startar med Veckans återblick så får vi se vad det blir mer sen :)

Annars har den senaste veckan eventuella egofunderingar och jobb överskuggats helt av jordbävningen på Haiti och försäljningen av Saab. Det första en riktig och allvarlig tragedi som verkligen drabbar människor som inte har en chans. De hade det svårt nog redan innan och har det etter värre nu. Vi på andra sidan klotet står handfallna och undrar över vad vi egentligen kan göra mer än skänka pengar, som vi inte säkert vet kommer fram. Vår verklighet ligger mer nära Trollhättan och den tragedi det är för många anställda när Saab stänger, om de stänger. Jag hoppas och tror att det kommer att lösa sig bra för de flesta som arbetar på Saab idag. På ett eller annat sätt. De bor trots allt i vårt välfärds Sverige och det finns ett visst skyddsnät runt oss alla.

Veckan är över och snart är det ny vecka, nya nyheter, nya händelser, nya jobb och nya dagar.

//Sanna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>