TIME magazine

TIME magazine

Time

Om man som tidningstokig person enbart får välja ett internationellt magasin att ha hemma så tror jag att min lott faller på tidningen TIME. Tidningen täcker allt från kultur till politik, från sociala frågor till ekonomi, business, religion, sport och livsstil. Ett magasin som ger en bra täckning över inte bara de allvarliga men också de roliga händelser som sker i vår värld. Den kommer dessutom en gång i veckan och har möjlighet att vara rejält uppdaterade. Just nu täcks tidningen av bilder från Haiti men det känns ändå nytt och man vill gärna läsa, inte förlegat eller gammalt som det lätt kan bli i ett månadsmagasin.

Om någon vecka får jag en förnyad prenumeration på tidningen och jag hoppas att den ska väcka till liv det som jag har minnen av från tidigare perioder med den här tidningen. Fram tills dess håller jag tillgodo med deras hemsida.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>