Veckans återblick – vecka 3

Ser tillbaka på hur veckan har varit och det är med ett litet skratt jag konstaterar att det varit en intensiv men härlig vecka. Veckan rivstartade med kundmöte och fortsatte sen i samma fart. Från möte till planering till leverans på bara några dagar. Samtidigt som annat jobb låg i startgroparna och ytterligare annat levererades. Lyckades även klämma in en lunch med min kontakt på Hela Skåne. Alltid trevligt och intressant! Efter många om och men och alldeles för många timmar fick jag till slut mitt bokföringssystem att fungera och kunde skriva årets första fakturor. Puh!

Här på bloggen funderade jag på hur datorn faktiskt leder till verkliga möten, varför man ska annonsera i tidningar och tjugo sanningar kring det att twittra om. Slutligen konstaterade jag att Time magazine faktiskt är jäkligt bra :)

Lutar mig nöjt tillbaka och inser att jag är redo för vecka 4 :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>