Veckans återblick – vecka 4

Återigen en intensiv vecka som läggs till handlingarna. Snön har yrt kring oss här i skåne och jag tror att den har tagit stora delar av vår energi. På gott och ont! I veckan funderade jag lite kring några andra bloggares funderingar kring hur det skulle se ut om tidningarna var helt anpassade efter en själv. Jag hade även läst om hur en amerikansk föreläsare och skribent funderade kring hur man kan förbättra sina chanser hos en kund genom att bjuda på korrekta businessluncher.

I atéljen har vi kämpat med att få rätt på en tryckproduktion som höll på att gå åt skogen. Tack och lov lyckades vi rädda upp det hela och allt flyter nu på som det ska. Men det var med andan i halsen och korsade fingrar. Så kan det bli när alla inte gör exakt det de är tänkta att göra. Det räcker med att en sak förändras så kan allt gå åt pipsvängen! Utöver det har vi haft en del roliga och kreativa möten där vi försökt komma på lite nya ideér åt några kunder.

Själv har jag även försökt boka in några möten med några internationella agenter som snart kommer till Sverige. Är guld värt att träffa de på och få all information om vad som händer i tidningsvärlden. På tal om det så har ju en annan nyhet varit att NewYorkTimes nu tar betalt för sina nyheter på nätet. Vad tycker ni om det? Men den allra roligaste och mest efterlängtade nyheten är ändå att Apple äntligen släpper sin iPad! Jag står först i kö ;)

Som om detta inte var nog så avslutades min vecka med att jag fick ett mail från Frida på Driftig.nu. Hon undrade om jag ville bli deras Torsdagskrönikör! TACK säger jag och naturligtvis vill jag det :)

Som avslutning påminner jag er om att inte missa SameSameButDifferents vecko återblick. Läs här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>