Veckans återblick vecka 5

Måndag morgon och jag sitter vid skrivbordet efter en lugn och skön helg. Det behövdes efter förra veckans intensiva arbete. Blev långa dagar men oj så roliga de var. Det är härligt att konstatera faktumet att veckorna som har startat det nya året har varit fulla av roliga och härliga uppdrag. Allt från en internationell kampanj för en kund som jag nu jobbat med länge och trivs oerhört bra med till nya kunder som både vill se vad de kan göra om de ska köra enbart på nätet till kunder som behöver hjälp med hela sitt uttryck! Dagarna springer fram och som alla andra önskar man ibland att dagarna har lite fler timmar :)

Men vad har hänt under veckan utanför min lilla sfär då? Kanske en gammal nyhet för många men i förra veckan utsågs vinnarna i Stora bloggpriset, här hittar du hela listan. En annan bloggtävling som fortfarande pågår är YABA, gå in och rösta på dina favoriter inom marknadsföring och digitala medier. Sifo släppte den senaste konsumentrapporten och jag skrev om det här. Liber informerade om nya böcker kring marknadsföring och försäljning och för de som är nyfikna på den nya kvinnliga konsumenten gjorde jag ett utdrag här från en undersökning gjord i USA.

Hoppas ni alla får en härlig vecka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>