En ny satsning blev en miss

En ny satsning blev en miss

abcDet har ryktats och florerats om en ny tidning i London. London Weekly släpptes som webbsajt i december och därefter har det funderats och pratats om ifall det verkligen kommer en tidning eller inte. I fredags förra veckan så berättade en av bloggarna på The Guardian att det faktiskt är sant, det är en riktig tidning! MEN hur såg den ut? I hans inlägg kan man läsa en del roliga kommentarer om själva tidningen. Här i Sverige har tidningen kommenterats av bland annat Resumé som kallar tidningen en flopp. Själv funderar jag på om det verkligen behövs ytterligare en underlig tidning med blandningar av nyheter och skvaller i en stad som London och så ser jag fram emot att få mitt ex av tidningen….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>