Superbowl och reklamfilm

Även de som inte är intresserade av Amerikansk fotboll är medvetna om att det finns något som heter Superbowl. Sen kanske inte alla har koll på vad det är och hur stort det egentligen är. Själv har jag följt sporten under många år och förundrats över dess storhet. Dock är det en av få sporter jag faktiskt tycker är rolig att titta på. (kan ha att göra med en fd make som spelat och en son som spelat i många år, men men). Visserligen föredrar jag att titta på sporten live och skulle aldrig få för mig att sitta uppe en hel natt för att se själva SuperBowl. Men det är ju jag det :)

MEN, det som jag tycker är intressant med fenomenet är all hysteri runtomkring. All reklam. All marknadsföring. All prestige det är som byrå att jobba med kunder som har med denna händelse att göra. En del av grejen med SuperBowl är alla reklamfilmer som görs. Efteråt görs det listor med de som är bra, populära, roliga, stämda, bannlysta m.m. De flesta kan man även idag hitta på youtube. 2010 års filmer kan man blandannat även hitta på Rosebudmag.com. Själv har jag valt att här visa de allra roligaste från 2009! Luta dig tillbaks, njut, skratta och ha en bra fredag :)

YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>