Veckans återblick v.6

I förra veckan startade jag jobbet att bli färdig med bokföringen för 2009. Hur det än är så måste man ju som företagare ta tag i den biten för eller senare. Jag brukar ha rätt bra koll och bokför kontinuerligt under året. Har mina högar med papper och min ordning som funkar fint. Så det var en enkel match, trodde jag! När jag väl gott igenom bokföringen så visar det sig att jag saknar några ganska viktiga kvitto! Detta dilemma har lite överskuggat allt annat, roligare, som hände under förra veckan. Tyvärr. Hoppas dock att jag kan lösa det på något sätt….

Vad har annars hänt då? tja, nyheten att annonspaketen Stormarknadspress och Land och rike ska slåss ihop blev officiellt. Såhär står det i början av pressreleasen:

Mediekoncerner kraftsamlar för att utveckla kundernas affärer
Ägarna bakom Land & Rike, Stormarknadspress, Internetsäljarena och Dagspress Direkt slår ihop verksamheterna till ett bolag och Hela Skåne går in som delägare. Målet är att bli den viktigaste mediepartnern för svenska annonsörer. VD blir Anders Sjösten, nuvarande VD på Land & Rike.

Det är alltid spännande med förändringar på mediemarknaden och det ska bli intressant att se vad som händer framöver och hur det kommer att påverka olika annonsmöjligheter.

Veckan gick snabbt och jag inser att den här sammanfattningen och återblicken borde jag ha gjort redan igår söndag… men men så blir det ibland! Jag får skylla på ett virrigt huvud som fortfarande letar efter kvitto ;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>