Veckans återblick v. 7

Söndag eftermiddag och jag har precis avslutat månadens Twitter bokcirkel. Vi har idag bokcirklat om boken Boktjuven (som jag dock ännu inte läst ut). Snacka om att utnyttja dagens teknik fullt ut :)

Tidigare i veckan var jag och mina kollegor bjudna på frukost till andra kollegor i branschen. Riktigt roligt och det var en händelserik och härlig frukost. Förutom trevlig bekantskap så blev vi riktigt inspirerade av att se andras lokaler och blev då sugna på att fixa till våra gemensamma lokaler och sen har veckan gått i inredningstankar. Vi får se vad det blir i slutänden. Men det är skönt att göra en liten upprustning emellanåt. Från början när vi flyttade in i våra lokaler tog vi dit saker från våra olika lokaler och satte ihop. Har varit helt ok fram tills nu, men nu är det dags att göra en liten upprustning. Bildbevis kommer (troligen) om en vecka :)

Utöver böcker och inredning har veckan gått åt till bokföring (är ju sådana tider nu)  men en del tid har även spenderats med att fundera på kommande uppdrag och på vilka projekt jag vill kasta mig in i under 2010. Min vana trogen har jag alltid något ideellt projekt som jag är engagerad i och 2010 blir det utan tvekan mitt stöd och engagemang i EMSF. Vårt mål i år är att nå ut ordentligt med fonden, få fler intresserade av MS och få fler som stöttar med pengar så att vi kan göra det som stiftelsen är startad för. Bidra med pengar till rehabilitering, information och forskning för och om MS.

Nu ska jag baka pizzabullar åt tonåringarna och hoppas på en spännande sportlovsvecka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>