Måndagmorgon

Tittar mig omkring på kontoret såhär en måndagmorgon. Det är sportlov vilket innebär delvis lite lugnare på jobbfronten men samtidigt lediga skolbarn och ett antal högar på skrivbordet som bör tas om hand. Gillar mitt kontor och mina högar. Idag består de utav senaste Passion For Business, TIME, Affärsvärlden, papper från skatteverket, räkningar, anteckningar och idépapper. I söndagens Sydsvenskan läste jag en artikel om kaffedrickandet. De hade blandannat intervjuat en tjej som hade ett café som sitt delvisa kontor. Lite häftigt om man jobbar hemifrån, men frågan jag ställer mig är, skulle jag kunna göra så? Förstår hur skönt det är att komma hemifrån om man har kontoret hemma. Det hade jag också velat. Men samtidigt vet jag inte om jag kunnat få arbetsro på ett café… Fast det beror ju på vad man gör. Men det lät ändå mysigt och det är härligt att dagens teknik kan möjliggöra ett sådant sätt att arbeta på för oss egenföretagare.

Själv gillar jag mina rutiner med att komma in på kontoret, sätta på kaffe, koppla in datorn, kolla ev. post, kolla mailen, hämta kaffe, blogga lite och sen börja se sig om i högarna efter vad man ska bita tag i den här morgonen.

På tal om det är det nog dags att ta tag i de där högarna nu….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>