Älskade böcker

Jag är en fanatisk bokälskare. Har varit sen jag kunde läsa mina första bokstäver. I tonåren gick istort sett all min tid åt att läsa och jag gick igenom mina föräldrars bibliotek innan jag fyllt 15år. (kanske inte det bästa och har fått läsa om mycket, men men). Dock är det som vuxen svårt att få tiden att räcka till. Det finns ju så mycket man vill läsa! Allt från romaner, skräckisar, facklitteratur till trädgårdsböcker och kokböcker. Men jag gör mitt bästa. Sen en tid tillbaks är jag med i en bokcirkel på nätet. Allt för att hålla mig ajour med de romaner som dyker upp på bokhimlen. Just nu har vi läst och twittrat om Boktjuven. En härlig bok som jag verkligen rekommenderar. Utöver den har jag den senaste veckan lagt följande böcker på vänt (i väskan, skrivbordet, sängbordet, köksbordet, soffbordet): Hypnotisören (jo, jag vet, men måste ändå läsa den), Rosa Elefanter (som förresten sponsrades av Kabusa böcker, TACK!), Future Premium Food och slutligen Hemma hos Jamie. Men om jag känner mig själv rätt blir det nog några till inom en ganska snar framtid. I bokhyllan på kontoret står en del facklitteratur som jag påbörjat men ännu inte läst ut och det kanske vore dags ;)

2 comments

  1. Hej Sanna. Då har vi inte bara maten gemensamt :)

    Ända sen barnsben en bokslukare av stora mått, eller åtminstone var. Bloggandet tar mycket tid från bokläsandet nu. Även läsandet om bra mat och forskning kring det på nätet.

    Men igår läste jag Åsa Larssons Till dess din vrede upphör. Sträckläste den på ett dygn. Skönt med en vanlig svensk deckare ibland. Gillar miljöerna och människobeskrivningarna i hennes böcker, lite likt mina hemtrakter.

  2. Hej Birgitta. Kan hålla med om att bloggandet och för min del även en del twittrande tar mycket från läsandet. Men det går lite i perioder också. Beror dessutom på hur pass intressant boken är som jag läser ;) Men en bra deckare lite då och då är härligt. Jag har läst någon av Åsa Larsson men inte just den du skriver om här, kanske man ska bita tag i :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>