Måndagsstress

Hur kan det komma sig att vissa dagar blir mer stirriga än andra? Sitter nu 18.40 vid köksbordet här hemma, letar efter en kontakt i Polen och funderar på vad som egentligen blev gjort idag. Känslan av stress har krupit sig på mig under dagen men samtidigt vet jag inte om det varit speciellt stressigt. Kom i lagom tid till kontoret, och just det… började skriva rent en mängd protokoll från förra veckans styrelsemöte, skulle ha gjort det i helgen. Var kanske här det gick snett? Sen var det möte över lunch med kollegorna. Gott, intensivt, givande och roligt. Men plötsligt var klockan två och jag hade samtal att ringa. En kund som undrade lite över TV sponsring, alltid roligt. Fortsatte sedan gå igenom de papper som låg på bordet medan telefonen ringde. Hela tiden. Men varje samtal var viktigt. Sen vidare in till posten, skicka kuvert, hämta paket (Buzzador paket med Dove prylar). Någonstans däremellan svarade jag på en hög med mail och försökte planera in de möten vi ska ha under veckan…

Ser på vad jag skrivit och inser att OK… det kanske är en anledning till att jag har en liten stresskänsla. Nog bäst att jag stänger datorn och börjar laga middag istället ;)

2 comments

  1. Härligt att du håller dig sysselsatt ;) Uppe på allt ska jag skicka dig ett mail nu snart! Ses där, kram & hare bäst!

  2. hahaha… jo det är väl så det är ;) Då väntar jag med spänning på mail :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>