Nästa stora hit i teknikens värld

Trendwatching har man i dagarna lagt upp ett antal videoklipp där man har frågat folk i världen olika saker. Blandannat har man kollat vilket folk helst vill ha: Mobiltelefon eller bil.. man har även kollat vad det är som gör en lycklig och hur framtiden ser ut för konsumenterna. Men det som jag tyckte var det allra roligaste var en film där man har frågat om några av de saker som 09/10 faktiskt blev riktiga hits i tekniken. Frågan är vad man själv hade svarat 2008 om man fått de här frågorna :)

YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>