Företagare och mamma

På internationella kvinnodagen höll Driftig.nu och Företagarna ett frukostseminarie ihop där fokus var den undersökning som Driftig.nu gjort kring ämnet att vara företagare och mamma. Läs pressreleasen här.

mer info hittar ni på Driftig.nu där man även kan hämta hem rapporten.

Jag har själv funderat en del på det här med att vara företagare och mamma, nu är det kanske skillnad när man driver ett större företag med flera anställda jämfört med att vara ensam konsult. Men för min del har det till 90% bara varit positivt att vara egen. Att kunna spendera min tid på ett sätt som passar mig och mina barn och ändå vara tillgänglig för kunderna är ett pusslande men väl värt det i slutänden. Idag är mina barn i tonåren och jag ser tillbaka på hur det var när jag startade mitt företag. Då satt jag hemma för att finnas tillgänglig, sen kontor, men då gick jag hem tidigare för att sen jobba några timmar på kvällen när de sov. Det funkade fint och har varit oerhört motiverande genom åren! Om någon frågar mig idag så är svaret alltid att jag aldrig velat göra annorlunda :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>