Veckans återblick v. 9

Några dagar sen kommer här så min återblick på förra veckan. Har visat sig vara en ganska bra grej för mig att göra den här återblicken. Får lite fokus på vad som har hänt och kan även sätta punkt för saker och sen gå vidare. Satt precis och skrev morgondagens krönika för Driftigt.nu och den kommer att handla om inspiration. Och jag måste säga att just mina återblickar ger åtminstone mig inspiration att gå vidare, jobba mer, skriva mer och skratta mer.

Nu när jag tittar tillbaka så inser jag att förra veckan var en rejält stressig vecka. Den innehöll allt ifrån medieplanerande i Polen till TV-sponsringsplaner i Sverige och viss titt på medier i Frankrike och England. Förutom detta så är jag och mina kollegor fortfarande mitt uppe i mässplaner för en kund och det är riktigt roligt. Det letas material, skyltfästen, priser och diskuteras kommunikation. Hjärnan jobbade på högtryck och kvällarna bestod utav planlöst surfande, slötittande på TV och twittrande  med andra lika trötta.

Förutom allt detta så bloggade jag en del på Veckans middag och Torsdagskrönikan förra veckan här på Salamander var ett stort tack för att dagens teknik är så bra som den är och att den förgyller inte bara mitt arbete utan även all min övriga tid!

Men vad har skrivits hos andra den gångna veckan?

Hos JMW kan man följa den komplicerade vägen kring politiken och de sociala medierna. Intressant och tankeväckande.
Vassa eggen uppdaterade medieregistret och funderade över läsarna och deras upplevelse på webben.
På bloggen Mediestudier funderades det i förra veckan kring mediernas bevakning av Tiger Woods.

Sen hände det massvis på Twitter. Det är snabba, korta nyheter som strömmar förbi. Många intressanta människor att följa och om du är nyfiken, testa! Mig hittar du på @sannastankar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>