Veckans återblick v.11

Måndag förmiddag och idag sätter jag mig och funderar på hur egentligen förra veckan såg ut. Rent arbetsmässigt föll den i samma mönster som de senaste veckorna. Inget konstigt. Ett skönt flyt som hållit i sig. Lite stressad över den polska annonseringen som blev lite strulig. Men det löste sig, tack och lov. Nu väntar jag bara på att få se resultatet! Utöver de normala arbetsdelarna funderade jag en del på hur jag kan och ska organisera mitt arbetsliv. Detta är en fråga som jag ständigt återkommer till. I olika former. Just nu handlar det om anteckningsböcker och väskor. Analogt vs dialogt. Egentligen små saker i en stor värld men de förhindrar att mitt liv rör ihop sig och jag har mer ork till det jag verkligen vill. Just det ja! Var iväg på ett superskoj och intressant möte med en blivande kund och samarbetspartner. Berättar mer när allt är på plats. Sen var det mycket funderingar kring EMSF. Ännu inget som jag fått ner på papper, mest tankar och idéer i huvudet än så länge. Men förhoppningsvis kan jag lägga lite tid på de funderingarna denna och nästa vecka. Det ska byggas webb, det ska hittas sponsorer, det ska göras en strategi för vårt arbete. Allmänt roliga saker :)

Utanför min lilla värld på St:Gertrud händer det en massa annat. Det diskuteras mycket kring huruvida politikerna kommer/ska/vill/får utnyttja de sociala medierna inför valet. Och det diskuterades mycket kring en viss logga. Sen pratas det en hel del om Facebook och Google och vad som egentligen är vårt framtida internet. För mer info kring vad som händer blanda alla de nya och gamla medierna förra veckan kan man gå in på SSBD och läsa deras veckokrönika.

Som sista avslutande tillbaka blick vill jag även lyfta upp faktumet att det i förra veckan dök upp ytterligare en härlig blogg. Missa inte att läsa om vad som kan hända i en bildatélje! Ganska nördigt men oj så roligt :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>