RSS flöde en tidig lördag morgon

Såhär en tidig lördagmorgon sitter jag i soffan med datorn i knät, teven surrar, bredvid mig snarkar hunden och övriga huset är tyst av sovande tonåringar o make. Så vad gör man då en tidig lördag?
Tja, jag vet inte med er men själv har jag suttit en stund och svarat på en del mail som jag inte hunnit med i veckan och nu sitter jag och kollar av RSS flödet som ligger i inboxen.
Det är förresten ett underbart sätt att hålla koll på de bloggar och hemsidor som man gärna vill läsa men kanske inte hinner besöka varje dag. Jag får helt enkelt ett mail så fort de har uppdaterat sin sida. Sen kan jag i lugn o ro, som exempelvis nu, läsa alla inlägg.Läste precis ett inlägg från ZtrixQ.se där han lagt upp 11 kreativa och roliga reklambilder hysteriskt roligt! Men där fanns även ett lite nyttigt inlägg kring hur man lägger in en Google Buzz knapp i sin blogg. På den nystartade bloggen lagerwall.com tipsades det om en bra kaffelåt och härliga bilder till. Dessutom var där lite funderingar kring hans senaste projekt. Mymlan hade i sitt senaste inlägg funderat kring det som händer i Bjästa. I just den frågan kan man läsa DNs funderingar här. Även på Medievärlden kan man läsa om händelsen i Bjästa.

Lite trevlig läsning kan man göra på Bokcirkeln. Senaste inlägget handlar om en fransk deckarserie som man uppenbarligen inte ska missa :)

Sist men inte minst denna morgon så ska jag bita tag i och läsa vad Ronnestam skriver om hur man får sin blogg att bli världsbäst :)

Vad gör ni en lördagmorgon?

3 comments

  1. Det kan alla fall vara en god start :)

    Tack för den!

  2. Tack själv :)
    Ser fram emot att läsa inlägget ordentligt. Har bara skummat än sålänge!
    Trevlig helg!

  3. This is actually a nice valbaule bit of information. Therefore i’m happy that you shared this useful details around. You need to keep informed similar to this. Appreciate your sharing.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>