Den sociala revolutionen

Mitt bidrag denna dag till den sociala världens härlighet är denna film. Själv önskar jag just nu att jag hade mer att säga. Vill gärna skriva ett bra, intressant och tankeväckande inlägg. Men det står still. All min hjärnverksamhet är just nu fokuserad på jobb. Planering hit och planering dit. Annonser som ska levereras i tid till rätt adress. Annonser som ska bokas. Kampanjer som ska planeras. Det är roligt, intensivt och inspirerande. Men det tar all min energi. På ett bra sätt, egentligen. Men just nu önskar jag ändå att det fanns lite kraft över till att skriva här. Men jag får nöja mig med detta och hoppas att idéerna och tankarna väcks snart.

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Social Media Revolution 2 | - [...] har tidigare lagt upp en film från Youtube som heter Social Media Revolution. Den filmen var gjord 2009. Sen ...

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>