När länkarna inte funkar!

Smått hysteriskt är jag ute på facebook för att leta lite nya sidor att bli fan på… allt för hålla mig ajour med vad som händer. Går in på iTunes och blir omedelbart fan. Där kan man gå vidare och bli fan på iTunes Stores nya app sida… yey! Älskar apps och självklart vill jag bli fan! Klickar och kommer….. INGENSTANS!!! det blir en vit, trist sida med en text som uppmanar mig att klicka om jag inte skickas vidare… klickar, klickar, klickar… inget händer. Länken fungerar helt enkelt inte! Vilket resulterar i att jag omedelbart skriver detta inlägg. DET är kraften i vad som händer när man ska göra något på nätet och det inte funkar. Nu behöver ju inte det vara helt negativt… men just nu är jag faktiskt ganska sur. Frågan är…. kommer jag att försöka bli fan på app sidan på något annat sätt?

(ja, det kommer jag… för jag är ett trogen fan redan från början… mer om det i nästa inlägg)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>