Ge mig ett tips – torsdagskrönika

Ibland går det bara inte. Lite för mycket händer runt omkring för att jag ska ha orka att skriva något bra här. Dagens torsdagskrönika blir istället en utmaning till er som läser detta! Skriv i kommentaren vad ni vill att jag ska skriva om, vad är ni nyfikna på, vad vill ni veta mer om kring medier och marknadsföring? Dessutom vore det superskoj om ni vill tipsa om era egna hemsidor och bloggar, jag läser gärna :)

4 comments

 1. Hej och hopp

  Jag skulle så gärna vilja komma med någon smart kommentar, väcka aha-upplevelse… men även här är huvudet mosigt av den senaste tidens förändringar.

  Just nu söker jag jobb, så vad sägs om marknadsföringens och de sociala mediernas inverkan för oss jobbsökande. Är det ett bra verktyg? Finns det tips på hur man bäst tillämpa detta verktyg? etc.

  Ha en bra torsdag!

 2. Ingalill

  Jag skulle vilja läsa om hur ungdomars medievanor ser ut. Jag tänker främst på ungdomar i gymnasieåldern. Vilka medier som är på väg framåt i den åldersgruppen och de som är på väg att fasas ut. Det skulle vara intressant för mig att få veta ;o) / Ingalill

 3. Hej Ingalill! Vilket suverän idé! TACK för den. Är ett ämne som intresserar mig både arbetsmässigt och privat då jag har fyra tonåringar i huset :) Nu ska jag absolut ta tag i detta och skriva massvis :)

 4. Hej Malin! VIlken toppenidé! Det är lätt att man faller utanför den delen när man själv inte söker jobb (fast som egenföretagare gör man nog alltid det ;) . Ska absolut se vad jag kan förmedla vidare kring detta ämne! Och lycka till med jobbsökandet!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>