Carpe Diem

Ibland blir saker och ting inte som man har tänkt sig. De senaste veckorna har varit intensiva både arbetsmässigt och privat. Det har hänt saker som jag aldrig kunnat förutse och jag har även insett att livet är ohört skört. Jag skickar här en stor kram och massvis med hopp om mirakel till T & M. Verkligenheten knackar på dörren och man inser att det fanns en verklig mening den dag Carpe Diem myntades.

Mina inlägg har varit korta och kanske lite osammanhängande på sistone men jag hoppas att förändra det hela och faktiskt komma med en hel del matnyttigt framöver.

Hoppas ni alla får en bra start på den nya veckan!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>