Fokus, koncentration och stillhet

Fokus, koncentration och stillhet

Kalle Anka behöver bubblas

Tyst! Jag jobbar! Så borde det stå på min dörr just nu. Inte för att någon stör mig. Utan för att jag måste fokusera. Jag måste fokusera djupt och koncentrera mig. Inte på något intellektuellt djup utan på bokstäver, rader, typsnitt, fetstil och rättstavning.

Vad händer då i mitt lilla rum just nu kanske ni undrar?

Jo, just nu spenderar jag några dagar där jag hjälper min man med ett av hans projekt. Några gånger om året gör han nämligen serieböcker/tidningar och alla dessa serier behöver bubblas (sättas test i bubblor) och detta är vad jag just nu gör! Alltså behövs det stillhet, tysthet (dock bra musik) och djupt fokus. OCH många små pauser!! Så nu har jag bloggat och ska ta lite lunch. Sen är det dags att bita tag i resten av serierna.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>