Var publicera sin video?

Om du har en video som du vill publicera i sociala medier och få största möjliga synlighet sägs det (enligt en amerikansk guru) att man får bättre synlighet på facebook framför twitter. Anledningen är att det helt enkelt är mycket enklare att publicera videon genom facebook!

För mig är det logik. Simpel enkel logik. Tror faktiskt inte att jag personligen har sett en enda video på twitter. Några länkar till facebook och andra ställen från twitter dock. Däremot har jag sett ett otal filmer på facebook.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>