Filter, trender och möten

Filter, trender och möten

filter, meetings, trender, möten

Idag handlar det mycket om möten och trender inne i mitt lilla rum. Har en hög med papper att plugga på och en mängd annat roligt att lära mig, sen bär det iväg på möte gällande ett nyhetsbrev för en kunds räkning och om jag hinner blir det en del läsande av de affärsbloggar jag gillar (mycket B2B och socialamedier). Dessutom ska jag ögna igenom senaste numret av Filter. Denna lilla, stora, tidning som jag snart gör en recension på :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>