Dessa makalösa applikationer

Dessa makalösa applikationer
foto: IDG.se

foto: IDG.se

Har du en iPhone? Det är kanske en dum fråga, men jag ställer den ändå. För faktum är att alla faktiskt inte har en iPhone, även om det emellanåt nuförtiden kan te sig på det sättet. Som Apple fan så är det givet att ha en iPhone, åtmstone för mig. Men istället för att känna sig lite speciell… så undrar jag hur skoj det egentligen är att ha en apparat som alla andra har. Fast när jag har tänkt den tanken ut så inser jag att det, ursäkta uttrycket, skiter jag i. För jag älskar verkligen min iPhone och jag kommer aldrig att vilja byta till något annat. Den är stor, den är lite klumpig, den har inte alla funktioner som den borde ha, kanske. Men jag älskar den! Jag (och många med mig) är en osjälvisk ambassadör för Apple och iPhone och skulle utan tvekan ”sälja” in den till min döva och blinda gammelfarmor (nu har jag ingen sådan, men ändå)!

Den senaste appen som jag har hittat och som gjorde att jag skriver detta inlägg är en applikation där man kan hitta butiker med närodlad mat där man står och går!! Jag menar!! Hallå! Kan det bli bättre??

Såhär skriver Daniel Hassel på IDG.se:

Gårdsbutiker 2010 är namnet på en ny app vars uppgift är att vägleda dig till närodlad mat. Ladda ner appen och sedan är det bara att söka efter handlare i din närhet som har närodlad mat. När du hittat något spännande får du upp resultatet på en karta och även med lite information om handlaren. Just att du har informationen enkelt tillgänglig i mobilen gör att det blir lite lättare att vara klimatsmart.

Jag ska omedelbart tanka ner appen och sen bege mig ut i skåne och hoppas på att hitta massvis med läckra små ställen!!

5 comments

 1. Kul säger jag som inbiten Nokia människa ;)

  Det här är precis vad teknik skall användas till under förutsättning att odlare, app leverantör mfl sköter sin del i det långa loppet med uppdateringar.

  Berätta sen hur det går, hur det fungerar och hur ofta du använder appen :)

 2. Lovar att berätta mer! Ska hämta hem appen nu :) ska bli spännande!

 3. Vilken finurlig app. Den ska jag absolut testa!

 4. men visst är det! jag har hämtat hem den och testat den här på kontoret. Ser riktigt bra ut! kommer en ordentligt recension senare i veckan…

 5. Kul tycker vi på oddapp!
  Och fler gröna appar är på gång från oss, kolla (& gilla!) gärna:
  http://www.oddapp.se
  &
  http://sv-se.facebook.com/pages/oddapp-skona-grona-appar/118254124875021?ref=ts

  hejhej fr pippi & calle

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gårdsbutiker 2010 | Veckans middag - [...] Gillar du närodlat? Och har en iPhone? Gå då in och läs det inlägg jag gjort på min företagsblogg. ...

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>