Att minnas det som är bra!

Njuter av att solen skiner. Njuter av att jag har fördelen av att vara företagare. Njuter av att jag kan jobba där jag vill. Möjligheten att vara där mina barn är. Möjligheten att hjälpa mina kunder oavsett var jag befinner mig. Det är lyx. Och jag inser att det är få förunnat att ha det så bra.
Idag är inte en dag när man ska klaga. Idag är en dag där man ska le och tänka på hur bra man kan ha det!

Nu gäller det bara att minnas allt detta när regnet öser ner i juli eller i mörkaste januari, eller när man kommer hem efter för många timmar på kontoret, missar middagen, glömmer läxläsningen med barnen och ändå måste sitta framför datorn några timmar till.

Så idag njuter jag och lägger allt det goda, härliga, roliga och fantastiska i minnesfickorna i hjärnan och hoppas att jag kan ta fram det när det behövs!

(och annars får jag läsa detta inlägg och minnas)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>