Sommarläsning

Sommarläsning

Idag kom äntligen böckerna från bokus. Ser fram emot många härliga timmars läsning i sommar!

2 comments

  1. ha, samma sommarläsning som jag fast har jag lite andra böcker. Skoj! Just nu pluggar jag Social media på distans. Det är så roligt och jag lär mig massor.

  2. härligt! Såg att du gick en utbildning på distans, blev lite nyfiken så berätta gärna mer sen om du vill! I helgen tar jag med mig en av böckerna ut på helgtur, maken läser fotoböcker och jag dessa, liggandes vid någon tyst insjö med solen gassandes :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>