Mentalt tillfredsställd!

Välkommen tillbaka säger jag i förstahand till mig själv men även till er som är här och läser! Under sommaren har jag omedvetet medvetet låtit bli att skriva här. Inte för att jag inte velat eller haft något att säga utan helt enkelt för att jag har varit tvungen att prioritera.

Sommaren har i år bestått av jobb, jobb, lite semester, mer jobb och ytterligare lite semester men mest jobb. Det har varit den mest händelserika och roliga sommar jag har haft på länge! Maken och jag har trängt in oss i vårt sovrum med vars ett litet skrivbord, dator, papper och annat nyttigt. Medan ungdomarna har sovit har vi jobbat och när de vaknat har vi spenderat den tid de velat med de och när de sen tröttnat på oss har vi återgått till att jobba. Sen har vi gjort några turer i Sverige för att faktiskt få lite semester. Bilen har tagit oss och alla eller delar av ungdomarna till blandannat Göteborg, Smögen, Blekinge, Småland och Österlen! Nu är det två veckor kvar av sommarlovet och vi fortsätter tränga ihop oss i vårt lilla sovrum! Men sen blir det tillbaks till verkligheten och kontoret igen.

För att sammanfatta det hela så är jag nöjd, inte så utvilad men mentalt tillfredsställd! Kort sagt har det varit en superbt bra sommar och jag ser fram emot härliga höstdagar :)

One comment

  1. Låter som en toppensommar tycker jag : )

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>