En blandad tillvaro

Det dåliga samvetet kryper på mig när jag tänker på denna sida. Just nu springer tiden iväg för mig och jag hinner varken läsa mina RSS feeds eller för den delen skriva något här. Måste försöka se det som positivt då det ju innebär att jag faktiskt har grymt många projekt pågång just nu. Kan säga att hösten har inletts i en salig blandning av allt! Dagarna är fullspäckade med intressanta möten med människor och varje morgon är verkligen en ny dag.

Just precis nu blev ett möte inställt och jag fick en timmes lucka. Då lägger jag den på att gå in här och försöka få ner några ord i ett inlägg så att jag själv känner att jag har en mark att stå på. Är inte van vid att ha så fullspäckat schema, njuter av det men måste också reflektera och fundera så att jag verkligen kan ta till mig det som händer.

Dagarna fylls just nu av nya projekt med bland annat utbildningar inom sociala medier för företag (lustigt att själv då inte hinna befinna sig där!)… projektledning, medierådgivning och sen mitt i allt detta ett stort projekt med mat som dykt upp via min matblogg. Tja.. där ser man hur otroligt härligt det kan vara att jobba! eller hur :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>