Så var det januari 2011

Egentligen borde jag inte börja detta inlägg med att be om ursäkt, men det tänker jag göra ändå. Ursäkten ligger i att jag inte har uppdaterat här sedan i oktober (usch, fy, blää) och att jag dessutom inte talat om för er som är här varför. Nu såhär i mitten på januari och in på det nya året känns det lite underligt att be om ursäkt och ge en förklaring i efterhand. Så jag nöjer mig med att säga förlåt.

Välkommen hit är början på nästa mening. Min förhoppning är att jag under de kommande månaderna kommer att skriva åtminstone något inlägg i veckan och ja, jag lovar att berätta om jag får för mycket att göra och inte hinner med.

Sitter just nu och funderar på ett inlägg som kommer att handla om hur vi föräldrar hanterar våra barns internetanvändande, inspirerat av en fråga som dök upp i Bubblan på Facebook.  Utöver det hoppas jag kunna skriva om och länka ut till intressant information som har att göra med hur vi kommunicerar i olika medier. För kommunikation är det vi alla sysslar med. Frågan är bara var och när vi valt var, hur.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>