Ett höj- och sänkbart skrivbord från Ikea kanske hjälper

Ett höj- och sänkbart skrivbord från Ikea kanske hjälper

Funderar allvarligt på att byta ut en del av mina möbler på kontoret. Har idag ett ganska stort, och härligt, skrivbord som jag egentligen trivs riktigt bra med. Där finns plats till datorer (jo, kör med skärm och laptop), skrivare, sladdar, högtalare, vattenflaska, kaffekopp, diverse anteckningsblock, böcker, pennor, stift, postit… listan kan bli hur lång som helst. Men nu funderar jag på att byta ut detta härliga bord till ett höj- och sänkbart skrivbord från Ikea. Var iväg och tittade på ett och ärligt talat, vi människor är inte gjorda för att sitta ner 8 timmar om dagen. Eller hur?

Problemet är bara att ett sådant skrivbord är en bit mindre än det jag har, så var ska jag då göra av alla mina saker? Kanske ett sidobord till? Eller skåp eller något annat? Vill verkligen inte att detta ska göra att jag fastnar, men om någon har en idé tar jag tacksamt emot det hela. Som det ser ut nu funderar jag på ytterligare ett skåp från Ikea i deras Effektiv serie. Har redan två och har ev. plats till ett till. Kanske kan jag ha skrivare och andra prylar på det?

Men när jag som bäst håller på och letar möbler så får jag dagens nyhetsbrev från Mashable och i det finns där en mängd bilder på en fantastisk lösning gällande kablar, kolla själv här nedan.

skulle man skaffa en sådan är åtminstone kabelproblem ur världen :)

Läs mer från Mashable här. Vill du se vem som har de här lådorna till kablar kan du läsa här.

2 comments

  1. Tjo!

    Blev det något skrivbord? Är själv sugen på den modellen.

    Är nu nöjd i så fall?

  2. Hej! Jo det blev ett suveränt skrivbord från Ikea. Och jag är verkligen nöjd! Det ända man får tänka på är att man själv måste bestämma sig för att faktiskt stå några stunder varje dag, men gör man väl det så är det perfekt! Jag har ändrat om lite på mitt kontor så att jag är mer ”tvingad” att stå och gå och det funkar perfekt!
    Lycka till med ditt ev. köp :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>