Äntligen blir det hela lite mer ergonomiskt!

Idag är det tyst på kontoret. Båda mina kollegor är iväg på annat håll och jag sitter i mitt lilla rum. Helt ensam är jag dock inte, hunden ligger och snusar i ”sin” fåtölj bredvid mitt skrivbord. Måste säga att det är grymt mysigt att ha hund på kontoret. Vi är priviligerade och har för det mesta två hundar. Min o makens Softie (Irish Soft Coated Wheaten terrier) och vår kollega Peters blandning som är hälften Jack Russel och hälften Kleine Munsterländer. Ibland kan det gå lite vilt till men för det mesta snusar de gott i vars en stol eller faktiskt ganska ofta på min matta!

Det jag egentligen skulle berätta var inte alls om hundarna utan min lycka över att att äntligen ha beställt ett mer ergonomiskt skrivbord! I flera år har jag funderat på att ha ett höj- och sänkbart skrivbord men det har inte blivit av (och ärligt talat älskar jag mitt stora klumpiga ekbord). Men nu har kroppen börjat säga ifrån och det är dags att ta tag i de där 8 timmarna framför datorn varje dag. Igår åkte jag ut och träffade en av Ikea Business ansvariga, Jonas, som hjälpte mig bestämma vad jag skulle ha och fick mig att på allvar fundera igenom beslutet. Trodde att jag hade gjort det redan innan men kan säga att det vid flera tillfällen ställdes på sin spets. Men beslut fattades till slut och jag beställde ett bord och ett skåp till. Dessutom blev det lite extra utrustning som nog kommer att bli finfint! Så nu har jag några dagar framför mig där jag ska fixa ordning i rummet och i mitten på nästa vecka kommer grejorna :)

Fram för ett mer ergonomiskt och välutrustat kontor :) (bilder kommer i nästa vecka)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>