Blogga från din iPad

Blogga från din iPad

På datorn läser jag om hur man kan göra för att skriva och blogga från sin iPad. Bredvid mig ligger min iphone och i knät har jag min iPad. Så ser det för det mesta ut på helgerna för mig. Försöker låta macbooken vara på vardagarna för att verkligen lära mig använda min iPad fullt ut. Men faktum kvarstår att jag ännu inte riktigt hittat det optimala sättet att blogga från min iPad. Men när jag nu sitter med det och tar mig tid så inser jag att det stora hindret varit hur jag ska få med bilder. Ganska dumt egentligen då jag ju har ett mobile.me konto och dunkar allt mellan mina enheter. Nu sitter jag vid min iPad skriver detta inlägg och nog farao kommer jag att lyckas få med en bild. Det är ju bara att hämta från bilder i molnet ;-)
Vill du läsa mer om hur du kan skriva och blogga från din iPad rekommenderar jag att du går in här: skriva och blogga på din iPad

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Blogga från din iPad | -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Iphonefeeds.se, Sanna Ohlander. Sanna Ohlander said: från Salamanderpm Blogga från din iPad: ...

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>