Har du sökt på ditt eget namn på Google?

Har du någonsin sökt på ditt eget namn på Google? Gör det! Det ger dig enorm lärdom om hur andra människor uppfattar och ser på dig. På Google är du aldrig anonym, men du kan åtminstone se till att veta vad som skrivs om dig och hur andra uppfattar den informationen. Se på dig själv med andras ögon och omedelbart lär du dig själv något.

När du väl gjort detta är det upp till dig själv vad du gör med den informationen. Är det något du vill och kan förändra så har du åtminstone en möjlighet att göra det när du väl vet om det. I annat fall tycker jag du ska luta dig tillbaka och njuta av faktumet att du faktiskt finns där :)

Själv blir jag lika glad, förvånad och förundrad varje gång jag gör den här sökningen. Lite pinsamt men ändå en härlig ego känsla att se sitt eget namn i olika situationer…. ;)

3 comments

  1. Mycket bra inlägg! Ska skicka vidare det!
    Kram Kim

  2. Tack Kim! Roligt att du gillade inlägget! Ha en trevlig helg :)

  3. Ett tankbart scenario ar att det blir som i fallen med den amerikanska -lagen upphovsrattsrelaterat dar agarna av plattformarna blockerar och tar bort tveksamt material eftersom foretagen lyder amerikansk lagstiftning och praxis detta trots att for de olika anvandarna ser olika ut internationellt…..Alternativet ar att man ser det anvandargenererade materialet mer som ett traditionellt fall av publicering dar forfattaren far sta for sitt eget material och man som agare att plattformarna ar en passiv formedlare. Skapa RSS-sokningar pa ditt eget namn ditt foretags namn och dina kunders namn.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>