En hjärnkick

Ibland hamnar man i situationer som ger hjärnan en ny kick, ungefär som kroppen får vid ett tufft träningspass. En kick där hjärnan får ta emot nya inspirerande tankar och nya intryck. Så var det för mig i fredags. Sen ett tag tillbaka är jag inblandad i ett nytt projekt och nu skulle jag för första gången träffa de övriga i gruppen. Gruppen består av ett antal människor från olika företag/skolor i matvärlden, några kunde tyvärr inte komma men i fredags var det förutom mig bland annat personer från Smakplats, Smaka på Skåne och Göinge restaurangskola. Diskussionerna kring vårt projekt var intressanta, djupdykande och inspirerande. Helt enkelt en hjärnkick (kan man kalla det så?)….

 

One comment

  1. Just det där hade jag velat lyssna på. Smaka på Skåne tycker jag är superintressant.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>