En vecka som företagare

En vecka som företagare

Ena dagen kontoret i Malmö sittandes med den ena medieplaneringen efter den andra. Andra dagen samordnande 10 maträtter i ett kök i centrala Stockholm. Så kan numera en vecka i mitt företagsliv se ut.
I ena änden telefonsamtal till diverse medier för att få tag i en person som skulle hjälpa mig med en specialgrej som en kund vill göra i sommar och i andra änden bärandes kassar med mat som skulle tillagas i ett varmt kök bland mängder av folk, filmkameror, ljudanläggningar och monitorer. Dessutom i ett dåligt utrustat kök där vi ideligen fick ordna fram saker som kunde hjälpa kockarna. Skratt avlöstes av viss hysteri som slutade i härlig stämning och glada leenden. Mitt i allt detta försökte jag oxå samordna information till en annan kund kring leverans av material till tidningar över hela världen. Dessutom skrev jag lite på både twitter och Facebook, även om det blev mindre än tänkt. Otroligt spännande och lärorik vecka men jag är glad att inte alla veckor ser ut så ;-)
På måndag åker jag åter till Stockholm för möte angående Vardagsmaten och på tisdag ska jag njuta av att åter få sitta i mitt lilla rum på Centralateljen

När jag just nu har dessa funderingar och skriver de här meningarna har jag förflyttat mig tillsammans med maken till Ravlunda på Österlen.

Här njuter vi av sol, tysthet, varandras närhet och möjligheten att jobba lite under andra omständigheter. För även det är ett privilegie när man är företagare. Att få njuta av att jobba en söndag, om man vill, utomhus i solskenet. Kanske bryta med en promenad vid havet eller en cykeltur. Snart packar vi ihop och beger oss till stan igen. För en ny spännande vecka bland datorer, internet, kameror, medier och matlagning ;-)

2 comments

  1. Härligt inlägg! Jag känner igen mig men har inte lika hektiskt som du.

  2. Trevlig blogg du har! Skönt att läsa något vettigt! :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>