Mat- och inspirationsresa till Italien

Mat- och inspirationsresa till Italien

I höstas blev det klart att jag fick möjlighet att åka med på en mat- och inspirationsresa till Italien. Det är Invest in Skåne och Skånes Livsmedelsakademisom tillsammans håller i projektet och vi är totalt 30 st som kommer att åka. Under en vecka befinner vi oss i nordvästra Italien och får ta del av allt från vingårdar till marknader och naturligtvis den stora mässan Salone del Gusto / Terra madre som är huvudmålet.

Under veckan ska jag dokumentera hur man som matproducent i Italien marknadsför och kommunicerar ut sina produkter. Jag kommer även att titta på förpackningar, skyltmaterial och display för att ta med mig denna kunskapen hem.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>